2 Kasım 2014 Pazar

FİDAN GÜLER HANIM'IN FALI :)


Canım yazarlarımız yazarlıklarına devam ediyorlar. Ben kadroya yeni eklendim :) Fincanı görebildiğim kadar yorumlayayım size :))))

Fincan ;  Hanenizde güçlü bir erkek çıkmış.Bu kişinin sıkıntıları var ama kısa vadeli. 3 yada 4 hane bir araya geleceksiniz. Fincanı kapatırken dilek dilemediğinizden aklınızdakiler yansımış falınıza ...Sürekli hakkınızda konuşan bir kadın sürekli konuşuyor...Bunun sizinle ilgili konuşması zaman zaman nazardan baş ağrısına sebep olmuş. (geçmiş olsun ;) )

Tabak ;   Evle ilgili dileğiniz var. Ya yeni ev almak istiyorsunuz yada evde yapmak istediğiniz bir değişiklikler görünüyor. Bir erkeğin işiyle ilgili mutlu haber alınacak. Bu arada arapça harfler çıkmış tabağınızda buda sizin hanenizde Kur'an okuyan yada dua eden birinin olduğunu gösterir ve o kişinin okuduğu dualar sizi koruyor. 

         Görebildiklerim bunlar :) Umarım çıkar. :)

4 yorum:

  1. Şaka bir yana, bilgisayar başında arada kim bilir ne kadar mesafe varken hiç tanımadığınız biri hakkında bu kadar isabetli cümleler kurabilmek... Tebrik ediyorum ne diyeyim:) Çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  2. Bende fal baktırmak istiyorum :) Bakarsanız sevinirim...

    YanıtlaSil
  3. tabiki şartları yerine getirin ve mail adresine fal resmini gönderin.:))))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...