24 Ocak 2015 Cumartesi

ÇOCUKLARINIZLA EĞLENMEYİ UNUTMAYIN!


Çocuklarınız ile olan bağınız sadece gelişim ya da eğitim üzerine kurulu olmamalı asla. Çocuklarınız ile eğlenmeyi, arkadaş gibi bir bağ kurmayı asla unutmamanız gerekir. Aslında asıl önemli olan nokta tam olarak budur. Eğer çocuklarınız ile aranızda ki bağı bu şekilde oluşturma şansına sahip olabilirsiniz, onların gelişimini ve eğitimini çok daha rahat bir şekilde yönlendirebilirsiniz. Aksi halde, ebeveyn olarak çocuğunuz ile aranızda bir bağ olmayacaktır ve basit bir çıkar ilişkisinden öte gitmeyen bir bağ söz konusu olacaktır.
Eğlenmek Bağları Güçlendirir!

Çocuklarınız ile aranızda ki bağı güçlendirmek için en ufak fırsatları dahi değerlendirmeli, eğlenmeyi en iyi şekilde bilmelisiniz. Hafta sonları ufak ziyaretler, en basitinden çocuğunuzu bir parka götürmek… İşte bu kadar ufak aktiviteler dahi aranızda ki bağı güçlendirmek için yeterli olacaktır.
Unutmayın sizler sadece anne ve baba rolünde olan, çocuklarınızı yönetmesi gereken karakterler değilsiniz. Bazen abi, bazen abla, bazen de arkadaş olarak çocuklarınızı her noktada geliştirmelisiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...