18 Mayıs 2014 Pazar

HUZURLU SAATLERRRRRR...


         Huzurlu saatlerde beraberiz sizinle...Umarım hepiniz hayatın stresinden bıkmış, yorulmuş bir haldesiniz. Psikolojik baskılar sizi hayattan bıktırmış bile olabilir. Kiminiz ölüm korkusundasınız, kiminiz ise tam tersine mutluluğun zirvesindesiniz şu an ...Hayat bu işte bir yanda ölüm, bir yanda yeniden mutluluk inatlaşırcasına hayatla...


          Hayatla inatlaşmak içsel dünyanız da kendinizle barışmak,yaptıklarınızdan dolayı pişman olmak,üzüntülerinizi unutmak ve sizi üzenleri Allah'a bırakarak onun adaletine sığınmak, O'na inanmak..Kendinizi affetmek,sevdiklerinizi affetmek.

    ...Bunları yapabiliyorsanız en büyük huzur sizi kaplayacak ve içsel dünyanızdaki esirlikten kurtularak, özgürlüğünüze en önemlisi de kendi ruhunuza kavuşacaksınız. İnsanlara kendinizi anlatmak için uğraşmayacak, anlamak istedikleri gibi anlayanları karşınıza alıp yorgunluk yaşamayacaksınız. Sadece birazcık sabırla yavaş yavaş içsel huzuru hayatınıza geçirecek, bunu yapabilmek için de bir sevdiğinizden yada kişiliği sizin yapamadıklarınızı, rahatlıkla yapan insanlardan yardım alarak yapacaksınız. Bu içsel dünyanın değişimleri birilerinden yardımsız çok zor olacağından çevrenizdeki insanlar önceleri sizi yadırgayacaklardır. Daha sonra sizin bu özelliğinizi belli bir süreden sonra benimseyerek kabullenmeler başlayacaktır. Bu da sizin hayatta nefes almanıza ve özgürlüğünüzü yavaş yavaş ele geçirdiğinizi gösterecektir. Çoğu kadın bu içsel dünyasıyla yaşadığı zorluklar ve savaşlar yüzünden evliliklerini, yaşamlarını ve hayatlarını zora sokabiliyorlar. Bu içsel savaş, sizin yanlışlarınızı kabullenmeniz ve kendinizle  yüzleşmenizle başlar. Bu durumda en iyi yardımcı dua'dır. SEVGİYLE KALIN. 







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...