20 Haziran 2014 Cuma

SU &ATEŞ.... 31.bölüm-32. bölüm





                       Nişan bitmiş ve herkes evine dağılmıştır. Sadece Ateş , Su ve aileleri kalmıştır. Ateş sevdiği kadına bakarken onunla ne kadar mutlu olduğunu düşünür. Su ise, böyle bir mutluluk daha önce hiç yaşamadığını düşünmektedir. 

Su ve Ateş birbirlerinin gözlerinin içlerine bakarken, Ateş 'in annesi, "oğlum artık evimize gidelim " der.Ateş izin isteyerek sevdiği kadın ve annesinden ayrılarak evlerine giderler. Su ortalığı toplayacağı sırada annesi gelerek "kızım mutlu musun?" der. Su "hemde nasıl anneciğim..." der. İşleri bitirdikten sonra odasına çekilen Su, üzerini çıkarır ve yatağına yatarak yüzüğüne bakarak, mutluluğunu hissederek uyur.


       Sabah çok mutlu uyanan Su,hemen duşunu alır,giyinir ve Ateş 'in evinin kapısının önüne gelir.Kapı aralıktır,merakla içeri girer. Ateşi annesinin başında otururken bulur. "Aşkım" diyerek seslenir,fakat hiç cevap gelmez. Ateş, akşam yukarı çıktıklarında annesinin rahatsızlandığını anlatır. "Sabaha kadar uyumadı" der. "Tam senin yanına geleceğim sırada,bana seslendi ve gitme oğlum bugün iyi hissetmiyorum" dedi der. Su, "peki şimdi nasıl annen" diyerek Ateş'in elini tutar. Çok üzülmüştür. Sevdiği adamın böyle üzülmesi de çok üzmüştür Su'yu...


32. bölüm....



               Su yavaşça Ateş'in kulağına, aklıma bir fikir geldi.Annene bir sürpriz yapalım ve bugün yıldırım nikahıyla evlenelim mi ?der.Ateş hemen yıldırım nikahı yapalım o zaman diyerek, bunu Su'nun annesi ile konuşmaya giderler. Annesi çok hızlı gelişen bu duruma şaşırır. Madem siz istiyorsunuz,tamam der.Ve hemen Su ile annesi gelinlik bakmaya giderler. Ardından Ateş, bahçede güzel bir nikah ve kokteyl yeri hazırlatır. Herkese de haber verilir. Bir gün sonra her şey hazırdır. Ne kadar hızlı hareket edilmiş olunsa da, hazırlıklardan dolayı bir gün beklemek zorunda kalırlar....Ateş her yeri beyaz güllerle süsletmiştir. 




Akşam düğün için her şey hazırdır. Ateş annesini ve Su'nun annesi alarak düğün yerine bahçeye inerler. Su gelinliğini giymiş ve saçlarını yaptırmış,gelip Ateş'in onu evden almasını beklemektedir. Davetlilerin arasında Tarık Beyi gören Ateş bu duruma şaşırır. Su'nun annesi Tarık Beyin bugün eve gelip, Su'yu işe götürmek istediğini söyler. Ama ona bugün düğünleri olduğunu ve Su'nun gelemeyeceğini söyledim der. Bu yüzden düğüne çağırdım diyerek konuşmasına devam eder. Ateş gidip Su'yu evden alır ve fotoğrafçıya bahçede pozlar verirler. 



Su ve Ateş çok mutludurlar. Bu mutluluk onları sarhoş eder. 






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...