19 Haziran 2014 Perşembe

SU & ATEŞ ....28. bölüm- 29. bölüm







              Su eve geldiğinde mutlu hissediyordu kendisini....Rahatlamıştı. Akşam olunca Su Ateş'in yanına üniversiteye gitmiş kapıda bekliyordu. Beraber olacakları için mutluydu. Kalbi hızla çarpıyordu. Ateş kapıda Su'yu görünce şaşırmıştı ama bir o kadarda çok sevinmişti. Beraber lokantaya yemek yemek üzere yürürlerken çiçekçinin önünden geçtiler. Ateş Su'ya beklemesini söyleyerek tek bir gülle yanına gelir ve "seni seviyorum sevgilim" der. Su çok mutlu olmuştur ve gözlerinin içine bakarak" bende sevgilim seni seviyorum " diyerek cevap verir.






Su ve Ateş birlikte lokantaya girip yemeklerini ısmarlarlar. Ateş cebinden bir kutu çıkarır ve Su'ya dönerek kutuyu uzatır. İçinde tektaş bir yüzük vardır. Su çok heyecanlanır. Ateş sevdiği kadının yanına gelerek , dizlerinin üzerinde yüzüğü uzatarak "BENİMLE EVLENİR MİSİN AŞKIM?" der.Su şaşkınlıkla "EVET" der ve yüzüğü sevdiği kadının parmağına takan Ateş, çok mutlu bir şekilde sarılarak öper. Tam o sırada çiçekçiden kocaman bir demet kırmızı gül Su'ya gelir, kemanlar çalar ve Su aşk sarhoşluğunda Ateş'e sımsıkı sarılarak "SENİ SEVİYORUM" diyerek kulağına fısıldar.


29. bölüm----------


   Birlikte eve doğru yürürken Su, büyük bir heyecanla "iyi ki seni sevmişim aşkım" der, Ateş'in gözlerine bakarak...Artık ailelerimize söylememiz lazım diyerek konuşmaya devam eder.Ateş, bu akşam annemle konuşacağım ve gelip seni ailenden isteyeceğim der. Su, bekleyeceğini söyler ve "tamam sevgilim "diyerek sarılarak yürürler.

    Su eve güllerle gelince annesi çok şaşırır. Evden çıkarken moralin bozuktu şimdi ise güllerle geliyorsun ve çok mutlusun der. Su olanları annesine anlatır. Ve parmağındaki yüzüğü göstererek evleneceklerini söyler. Annesi çok mutlu olmuştur. Çünkü kızı çok mutludur. Eve gelen diğer kırmızı güller kapının önüne atılır ve yerine Ateş'in vermiş olduğu güller koyulur. Su bütün gece yatağında aşk sarhoşluğu ile yatamaz ve heyecandan gözüne uyku girmez.

  Ateş ise eve geldiğinde, annesinin kendisini beklediğini görünce, "seninle önemli bir konuda konuşmak istiyorum annecim" der. Yaşlı kadın gayet sakin bir şekilde, "Su'ya evlenme teklifi mi yaptın yoksa?" diyerek , kısa bir espri yapar gülerek... Ateş şaşkınlıkla "evet"der. Annesi, "çok mutlu oldum. Su seni çok mutlu edecektir,"der."Ne zaman isteyeceğiz" diyerek konuşmasına devam eder. Oda "yarın gidip yüzükleri takalım" der. Annesi tamam dercesine oğluna sarılır ve "beni çok mutlu ettiniz "diyerek oğlunun yanağından öper.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...