17 Haziran 2014 Salı

SU & ATEŞ ...24. BÖLÜM - 25. bölüm



       Su çok şaşkın bir halde koltuğa oturarak Hülya hanımı deniz mavisi gözleri ile süzmeye başlar. Hülya hanım bu durumdan rahatsız olmuşcasına oturuşunu düzeltir ve eşine dönerek "Tarıkcım bu bayan kim "diyerek sorar. Tarık Bey "Şirketimizin yeni hukuk danışmanı Hülyacım" diyerek "Bu sevimli bayanın adı Su " der eşine bakarak...Su, hafif başını sallayarak memnun oldum der. 
Su yerinde duramayacak kadar sinirli olduğunu, vücut diliyle karşı tarafa çok yansıttığından, Tarık Bey Su 'ya dönerek, "Kötü bir durum yoktur umarım "diyerek sorar. Su'da bugün eve gelen gülleri anlatır. Tarık Bey hiç oralı olmamışcasına "Ha ... o güller mi?...Şirket olarak şirket çalışanlarımıza mutlaka yaptığımız bir jesttir.Önemli değil " der. Su peki dünkü yemek olayı diyerek sorar.Tarık Bey bu soruya kaşlarını çatarak, tanıttığınız elbiseyi size yakıştırmıştım.Belki satın almak istersiniz diye sormaya gelmiştim" der. Su sinirini artık daha fazla göstermenin anlamının kalmadığını Tarık Bey'in eşinin yanında yalan konuşmasından anlayarak "izninizle ..ben gülleri sormak için gelmiştim. Nişanlım bunlara çünkü bir anlam veremedi "der.Tarık Bey ise , "sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş ben ve şirketimin böyle bir niyeti olmadığını umarım nişanlınıza uygun bir dille anlatabilirsiniz Su hanım" der. Su "tabi ki anlatırım ,ama ne kadar inandırıcı olur bilemem!" diyerek odadan izin alarak çıkar. Bu adamın niyeti ne böyle der ve kızgın bir şekilde odasına geçer.


25. BÖLÜM


   Su odasında otururken Ateş'i düşünür. Şimdi yanında olsa ellerini tutarak ona sarılır ve sakinleştirirdi diyerek düşüncelere dalar.O sırada Ateş'te evlerine inmiş kapıyı çalmış ve kapıyı Su'nun annesi açmıştı.Su nerede? diye sorduğunda ise işe gittiğini öğrenmişti. O sırada masanın üzerindeki güllere gözü takılan Ateş "kimin bu çiçekler çok güzelmiş "diyerek sormuştu. Su'nun annesi de iş yerinden gönderildiğini söyleyince, Ateş'in canı çok sıkılmıştı. Yüzünü yere düşürdü ve kaşlarını çatarak iyi günler dileyerek ayrılır oradan ve Su'nun iş yerine doğru yürürken bulur kendisini...




   Kafasında sorular ve düşüncelerle,aşkından ve sevdiği kadından emin olarak şirkete girerek Su'nun odasına gelir. Kapıyı çalar. Su birden kapı açılınca karşısında Ateş'i görünce boynuna atlar ve sarılırlar...Ateş sevdiği kadının gözlerine bakarak, onun ne kadar üzgün ve düşünceli olduğunu görerek soru sormaktan vazgeçer. Ve birlikte yemek yemeği teklif eder. O sırada Su'nun büro telefonu çalar ve baktığında Tarık Bey'in odasından arandığını görür. İstemeyerek açar telefonu, Ateş'in gözlerine bakarak,hiç ayrılmak istemeksizin...

   Telefondaki Tarık Bey,Su'ya telefonda, karısı Hülya'dan ayrılmak üzere olduklarını söyleyerek, kendisine hukuksal anlamda yardımcı olmasını istediğini söyler.Su, bu konu ile ilgileneceğini, ancak kendi konusu olmadığını belirtir. Yardımcı olabilecek bir avukat araştıracağını söyler ve telefonu kapatır. Ateş "ne oldu diye sorduğu zaman Su anlatır. Ateş bu adam resmen sana asılıyor ve ben bu yüzden huzurlu değilim der. Su Ateş'in gözlerinin içine bakarak onu öper. 








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...