13 Haziran 2014 Cuma

SU & ATEŞ ... 22.bölüm



       Ateş yemekte hiç bir şey konuşmaz ama, Su 'ya da kızgındır. Kendince bu adama yüz verdiğini düşünür. Su ise Tarık Beyin  neden böyle davrandığını anlamakla meşguldür. 
Yemeklerini bitiren sevgililer, birlikte sessizce kafeden çıkarlar.Yolda Ateş Su'ya dönerek bütün bunlar da neydi böyle? der. Su durumu anlatır ama bu olanlara, oda anlam veremediğini de ifade eder. Ateş iş yerine gelince Su Ateş'e sarılır ve "SENİ SEVİYORUM" der. Sevdiği adamda "bende" diyerek karşılık verir. Ama kafası karışıktır....

         Ateş işe gidince eve gelen Su, annesine yardım ettikten sonra, akşam yemeğini yerler. İş yerinde yaşadıklarını anlatan Su, bu konuda annesinin de, fikrini almak ister. Annesi ise duyduklarına şaşırmıştır. Ve elbiseyi almadığına sevindiğini de sözlerine ilave ederek, istersen bu işte çalışmak zorunda olmadığını, babalarının emekli maaşlarının onlara yeteceğini ifade eder. Su annesinin yanına gelerek onu yanaklarından öperek "teşekkür" eder. Yemekten sonra mutfağı temizleyen Su, odasına çekilir. Gün içerisinde yaşadığı her şeyi  film şeridi gibi yeniden yaşar ve Su artık işve Tarık Bey konusunda kararını vermiştir.Ateş ise sevdiği kadının verdiği kararlardan habersiz, hala neden böyle yaptığını anlamaya çalışarak üzülür. Annesi oğlunun durgun ve düşünceli halini görünce,"oğlum bir sorun mu var iş yerinde ?"diyerek sorar. Oda annesinin üzülmemesi için "hayır anneciğim, ilk gün yorulmuşum" diyerek ortalığı toplar ve annesini öperek oda yatağına uzanır. Su'ya olan aşkını düşünür. Onu ilk beyaz elbisesinin içinde görünce nasıl heyecanlandığını hatırlar. Kalbindeki acı ve içini kemiren düşüncelerle uykuya dalar. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...