12 Haziran 2014 Perşembe

SU & ATEŞ ...17.bölüm


       Ateşle göz göze gelen Su, kalbinin yerinden çıkacağını sanarak, bir çırpıda iş konusunu anlatır. Ateş'te Su için çok mutlu olduğunu söyler ve boynuna sarılır o heyecanla...Annesi bu manzara karşısında çok mutlu olmuştur.

    Birden yaşlı kadının varlığını hatırlayan Su, Ateş'i kendinden iterek konuşmaya devam eder. Beraber yürüyelim mi der. Ateş annesinin ihtiyaçları için bir kadın tuttuğunu ve onu beklediğini söyler. Tam o sırada kapı çalınır ve Ateş kapıyı açtığında karşısında Emel hanımı bakıcı kadını görür. Ona annesinin ilaçları ve yapması gerekenleri söyledikten sonra Su ile el ele tutuşarak beraber Ateş'in işine gitmek üzere dışarı çıkarlar. 



Yol boyunca hayallerinden aşklarından bahsederek  yürürler.Su bir bankta oturmak ister. Ateş'de olur der ve oturduklarında, Su ona bir rüya gördüğünü anlatır. Ateş heyecanla Su'nun anlattığı rüyayı dinler. Ve Su'nun mavi gözlerinin içine bakarak,alnından öper ve "Seni çok seviyorum aşkım  " der. Su'yu kendine çekerek sarılır. Uzun bir süre o şekilde kalırlar. 






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...