11 Haziran 2014 Çarşamba

SU & ATEŞ ...14. bölüm



    Zaman sanki su gibi hızla akıp gitmiştir. Apartmanlarının önüne geldiklerinde, saatlerin geçtiğini ve akşamın olduğunu yeni fark etmişlerdi. "İyi geceler sevgilim" diyerek evine çıkan Su, odasının ışığını yakana kadar, Ateş'in orda onu beklediğini biliyordu. Ve penceresinin kenarına gelip, perdeyi hafif araladığında aşağıda bekleyen Ateş'e el salladı. Uzaktan da olsa kalpleri birbirleri için çarpan, iki aşıktılar.Aşklarını özgürce  yaşıyorlardı yüreklerinde ... Ateş'te el salladıktan sonra yavaş adımlarla yürümeye başladı. 
Su üstünü değiştirip, kızıl uzun ve güzel saçlarını fırçasıyla tarayıp,askılı geceliği giyerek yatağına uzandı ve derin huzurlu, düşüncelerinde Ateş 'in hayalleri ve sözleri ile dolu olarak kapattı mavi gözlerini...

  Gece yarısı Su, bir rüya görmeye başlamış ve yatağında dönüp duruyor, hatta bazende uykusunda gülüyordu...Rüyasında Ateş'in dizlerinin üzerine çökerek Su'nun, deniz mavisi gözlerine bakarak, evlenme teklifi yaptığını gördü.Elleriyle Su, sevdiği adamın yüzüne dokunarak, "evet" kelimesini onaylayan bakışlarıyla , ayağa kaldırdı ve sımsıkı sarıldılar.


   Rüyasında çok mutlu olan Su, ertesi gün yatağından sevgisinden emin, mutlu bir kadın olarak uyandı. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...