10 Haziran 2014 Salı

SU & ATEŞ ... 3. bölüm




          Bütün  bu heyecanla Su yavaşça ayağa kalktı ve adamın arkasından onun yürüdüğü yöne doğru takip etti. Tam kendinin gösterdiği apartmana girmek üzereydi. Bir an Su durdu ve adamın kendi oturduğu apartmanda olması onu heyecanlandırdı. O an içinden o evi tutmasını diledi. Ve apartmana girerek, kendi katları olan 2. kata çıktı. Kapı önünde apartmandakilerin konuşmaları duyuluyordu. İki kadın "Bu adamda kim böyle ?" oldukça yakışıklı diyorlardı. Su henüz evin kapısının önünde anahtar arıyormuş gibi yaparak, 3. katın kapısının açıldığını duydu. Adam kapıyı açan bir kadına, evin boş olup olmadığını ve ne kadar istediklerini sordu. Kadınsa evin boş ve oldukça uygun bir fiyata kiraya verileceğini söyledi. 
Adam teşekkür etti, önden kaparo verip, evi tutmak istediğini söyledi. 
Su heyecan içinde kapıyı açıp içeri girdi ve kapının arkasından adamın kendi katlarından yürüyerek, aşağı inişini dinledi. İçi kıpır kıpırdı ve yerinde duramıyordu. O güzel bakışlı adamı artık her gün görebilecekti. İçerden gelen annesinin sesiyle birden düşüncelerinden kopan Su, annesinin ondan istediği bir işle kendisine geldi. Ve işlerini yaptıktan sonra odasına geçti. Yatağında akşam uzanırken, bugün yaşadıklarını hayal ediyordu. Ve kendince nasıl tanışması gerektiğini düşünüyordu. Ama bugün planı işe yaramamıştı ve bunu hatırladı. Canı sıkıldı sonra kendi kendine gülerken uykuya daldı. Uykuya dalmadan önce adamın kafede kendisine soru sorduğu anı hatırlamıştı.



Ertesi sabah erkenden kalkan Su, hemen güzelce bir duş alıp, en güzel kıyafetlerini giyerek, kızıl saçlarını taradı. Mavi gözlerini ortaya çıkaran beyaz askılı bir elbise giymişti. Annesi henüz uyuyordu. Babası uzun yıllar önce vefat ettiğinden dolayı, annesi Su'yu yalnız olarak yetiştirmişti. 27 yaşındaki bu zarif bayan tek çocuk olmanın zorluklarını yaşamasına rağmen hayatından memnundu. Henüz Hukuk Fakültesini  yeni bitirmiş olduğundan, kendisine uygun büro avukatlığı işi arıyordu. Başvuru yaptığı iki firmaya teklif vermiş sonuçları beklemekteydi. Ama onu heyecanlandıran gözlerinden gözlerini ayıramadığı o adamdı. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...