10 Haziran 2014 Salı

SU & ATEŞ ...11. bölüm



       Ateş eve gelir ve hemen annesinin yanına gelerek yaşlı annesinin uyuduğunu görür.Yalnız birden içini bir korku kaplar ve hemen nefes alıp almadığını kontrol eder. Yaşlı kadın gözlerini yavaşça açarak, "Hoşgeldin Ateş" der. "Oğlum ben yaşıyorum korkma" diyebilir.




Ve tekrar derin bir uykuya dalar. Ateş derin bir rahat nefes aldıktan sonra, yavaşça annesinin üstüne battaniyesini örterek, odasına geçer. Yatağa yattığında öpüştükleri anları, Su'nun yumuşak teninin yaprak gibi titremesini ve o mis çiçek kokularını düşünerek huzur içinde uyur.



       Sabah duşunu yapıp, giyinip annesine güzel bir kahvaltı hazırlar Ateş ve annesine "Dün Su ile birlikteydik" der.Annesi ne kadar güzel diyerek memnuniyetini dile getirir. Birlikte kahvaltılarını yaptıktan sonra, artık işinin olduğunu söyleyerek, annesinin mutluluğunun yüzüne yansımasından kendisi de çok mutlu olur. Sonra etrafı toplayarak, annesini de yatağına yatırır. Beraber" bugün gezeceğiz" der annesinin gülümseyen yüzüne bakarak...Yaşlı kadın gözlerini kapatarak, bu sözleri başıyla onaylar ve tekerlekli sandalyesi ile, dışarda parka giderek sohbet ederler. Annesi ile zaman geçirmek Ateş'i çok mutlu etmiştir. Yaşlı kadının, oğlunun yıllar sonra  mutlu olduğunu görmesi ile mutluluğu bir kat daha artmıştı. Ateş saatine bakarak artık eve gitmemiz lazım, demesi üzerine kadını alarak eve doğru yolda giderlerken, karşıdan gelen Su ' yu gören Ateş , heyecanlanır. O' nun zarif vücudunun rüzgar tarafından, yaprak gibi salınarak kendisine doğru gelmesi, uzun kızıl saçlarının rüzgarın etkisiyle, kendisine gelen bahar çiçeklerinin kokusu, resmen Ateş'i sarhoş eder. Kalbinin atışının hızlanması ile Ateş'i kendinden almış götürmüştür. Yanlarına gelerek yaşlı kadına eğilen genç kadın, "Merhaba!!!Bugün nasılsınız efendim ? " der. Ateş hala aşk sarhoşluğundan çıkamamış, gözlerini Su 'dan ayıramaz.



3 yorum:

  1. Evet hoşuma gittii :) dizi izler gibi oldumm :D ama iyiki bu dizinin yeni bölümü 1hafta sonra değil :)))

    YanıtlaSil
  2. :))) günde 3 tane kısa kısa....bence yeterli ...

    YanıtlaSil
  3. Takipte kalın devamları gelecek:))))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...