10 Haziran 2014 Salı

SU & ATEŞ ... 2. bölüm

 




      Ve karşıdan gelen bir gölge görür önce ...Birden heyecanlanan ve bütün vücudunu ateş basan Su, gözlerini dikmiş gölgenin olduğu yere bakarak nefessiz kalmıştır.


      Gölge birden o, ateşle yakan Ateşin, ta kendisi oluverir ve Su, kalp atışlarının seslerinin dışardan duyulacağı endişesiyle, kafasını elindeki kitabına hızla çevirir. Fakat planında olmayan bir şey olmuştur. Ateş onun oturduğu masaya doğru gelmektedir. Nefesini tutarak heyecandan bayılacağını düşünen Su, birden panikle kendisine doğru gelen Ateş'e bakarak göz göze gelir. Ateş kısık ve sakin bir sesle, bu civarda boş kiralık bir ev olup olmadığını sorar...Su panikle ve şaşkınlıkla bilemediğini söyler. Halbuki daha bu sabah komşularının, evinin kirada olduğunu duymuştu annesinden...Ateş teşekkür ederek yanından ayrılırken Su birden, bu sabah ki konuşmayı hatırlayarak zorlukla "Pardon" diyebildi. Ve ismini bile bilmediği Ateş'e doğru konuşarak..."Sanırım, hemen şu köşeyi dönünce bir apartman var. 3. katı boş,sorun isterseniz " .

Ateş teşekkür edercesine başını eğdi ve o tarafa doğru yürüdü. Su, adamın arkasından sadece baka kalmıştı. Kendisine şaşırıyordu. Çünkü Su; Cıvıl cıvıl konuşkan ve eğlenceli bir kızdı. Şimdi ise ne zaman bu adamı görse,dili tutuluyordu. Kendisini tanıyamıyor, midesine ağrılar giriyor,kalbi yerinden çıkacak gibi oluyordu. 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...