10 Haziran 2014 Salı

SU & ATEŞ ....4. bölüm



    Yavaşça kapıyı açtı ve evden dışarı doğru kafeye yürüdü. Kafasında hep "Nasıl tanışa bilirim acaba? " sorusuyla yürüyen Su, kafeye vardığında masada oturan adamı görür birden ve şaşırır.Yalnız başına elinde gazetesi ile oturuyordur. 

        O an nefesi kesilir ve yavaşça adama doğru yürür. Adamın yanına geldiğinde kahverengi gözlerinin içinde ,değişik bir bakış yakalar ve evi bulup bulmadığını sorar. Adamsa "Evet teşekkür ederim buldum ve tuttum .Bugün de taşınacağım" der. Su birden heyecanlanarak adamın gözlerinin içine bakar ve "Bizde o apartmanın 2. katında oturuyoruz"diyebilir ancak .Adam da "Öyle mi, ne güzel bir tesadüf olmuş o zaman"der. Adam Su'ya masayı göstererek oturmasını söyler. "Kahve içer misiniz? der. Su hemen oturur ve kabul eder. Adam gazetesini toplar ve yavaşça kısık bir sesle Su 'nun mavi gözlerine bakarak "Benim adım ATEŞ ...Sizin ki nedir?" der. Su çok heyecanlanır kalbinin atışının sesinden o kadar rahatsızdır ki birden, "Bende Su" diyebilir. 
                                                           

            Yanakları kızaran ve heyecandan utanan Su, gelen garsonun kahveyi masaya koyması ile kendine gelir. Ateş kahvesini yavaş yavaş yudumlarken, Su adamın gözlerindeki farklı olan bakışın anlamını çözmeye çalışır gibi yüzüne bakar. Değişik bir bakış olduğuna çok emin olduğundan "Bekar mısınız?" sorusunu birden sorar.Ateş evet diyerek Su'nun mavi derin gözlerine bakar. 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...